De Tuinfluiter

Goed nieuws voor samentuin ‘De Tuinfluiter’. Eerder dit jaar riep de Vlaamse Landmaatschappij gemeenten, OCMW’s en vzw’s op om een volkstuinproject in te dienen. Een jury keurde de dossiers en kende de waardevolste projecten een subsidie toe.

Samentuin ‘De Tuinfluiter’ werd positief beoordeeld en viel in de prijzen. Niet alleen zorgt de toekenning van de subsidie voor extra middelen, het is ook een mooie erkenning voor alle helpende handen. Heel erg bedankt voor uw inzet!

> Meer info: nele.vleugels@vorselaar.be, 014 50 71 29

N153/Poederleeseweg

De eerste fase van wegenwerken aan N153/Poederleeseweg is bijna afgerond. Momenteel wordt er nog gewerkt aan de toplaag van het asfalt, de belijning op het wegdek en de afwerking van de opritten.

Vanaf eind volgende week tot voorjaar 2014 wordt de weg opnieuw opengesteld voor alle verkeer. Dit wil zeggen dat u vanaf donderdag 5 december (vrijdag 6 december ten laatste) opnieuw via uw normale reisweg richting Herentals kunt rijden. De bussen van De Lijn volgen dan terug het originele traject. De omleiding, de pendelbus en de tijdelijke haltes vervallen.

Wij brengen u tijdig op de hoogte voor de volgende fase (voorjaar 2014).

> Info: webpagina Agentschap Wegen en Verkeer

> Info: www.delijn.be, 014 38 37 65

Reisdocumenten

Gaat u binnenkort op reis in het buitenland? Vraag dan tijdig de nodige reisdocumenten aan. Op de website kunt u meer lezen over de elektronische identiteitskaart (eID), de Kids-ID en de reispas.

> Info: 014 50 71 04, bevolking@vorselaar.be